ШИВАШКИ УСЛУГИ

Създай дома си по своя начин…

Само уговорете среща с интериорен консултант от Laura Ashley и поставете началото – 02 443 4877

ВИСОКОКАЧЕСТВЕН ШЕВ НА ЗАВЕСИ И ЩОРИ

Тестилът в едно помещение е това, което дава усещането за мекота, движение и уют. Именно затова ние създадохме нашите висококачествени шивашки услуги, с които предлагаме не само прецизна изработка, а уникален дизайн и индивидуални решения.

Специално обучените ни дизайнери и шивачи, се основават на познанията си за видове текстил според състава и изтъкаването, начини на багрене, комбиниране на шарки, различни модели надипляне, както грижа и поддръжка за вашите завеси, щори, шалтета и други.

Именно широката ни практика и информираност водят до леснота при избора на най-подходящия за вас текстил и начин на ушиване, съчетани с всеки друг детайл в дома ви.

КОНСУЛТАЦИЯ В ДОМА ВИ - Стъпка 1

Уговорете среща с наш дизайнер във вашия дом. Там ние ще обсъдим вашите идеи и очаквания, ще ви дадем прдложения за изработка и вземем необходимите размери. Дизайнерът ще носи мостри на текстили за завеси и щори, за да сте напълно уверени в избраните цветове и материи.

ОФЕРТА - Стъпка 2

В рамките на броени дни  ще получите оферта, включваща необходими количества от избраните платове, цени за шивашки услуги, предложение за доставка и монтаж, други детайли и срок за изработка. Ще бъдете поканени в нашия шоурум, където да обсъдим финални щрихи – предложения за корнизи, коланчета и държачи за завеси и други.

НАПРАВЕТЕ ПОРЪЧКА - Стъпка 3

Поръчайте директно на вашия дизайнер, който ще следи за изпълнението на поръчката ви. При избрани доставка и монтаж, наш екип ще достави, изглади и окачи завесите и щорите ви. Вие ще получите указания за грижа и поддръжка на изделията, за да се наслаждавате дълго на прекрасния си избор. 

За повече информация, попитайте в магазините ни, или се свържете с нас на office@lauraashley.bg или ни звъннете на 0889 260 332.

Сподели тази услуга