СПАЛНИ КОМПЛЕКТИ

Белведере

Спален комплект Белведере притежава класическа елегантност и стил. Той е декориран с градина от красиви цветя и летящи пеперуди и птички върху основа цвят патешко яйце. Направен от чист памук, той ще ви обгърне в мекотата си.

Летен замък

Спален комплект, декориран с тропически птици и пеперуди върху свежа основа в цвят патешко яйце сред свежи зелени листа. Той ще внесе в спалнята ви мекотата и комфорта на чистия памук, заедно с цветно, пролетно настроение.

Дизайнерски Колекции

Обаятелно докосване

Eдна богата и луксозна колекция с подчертано вниманието към всеки детайл , спокойна цветова палитра и впечатляващ дизайн. Комбинация от естествени материи и текстури – кадифе, кожа, лен, натурално дърво и кристал, оплетени в мотиви на райски птици. Наситени нюанси на цветовете трюфел и какао. Класически и непреходен интериор за вашия дом.

Синя е нощта

Привлечете внимание с тази пищна, богата и луксозна колекция, с водещ мотив на райски птици и пера. Богата на детайли колекция – бродирани и украсени с маниста възглавнички, кадифе в нощно синьо, старо злато и сапфир. Аксесоари с формата на ананас и паун. Полилеи от кристал и коприна.

LAURA ASHLEY колекции дървена мебел

Колекции дървена мебел

Мебели с дизайн и в стил за всеки вкус и всеки бюджет. Независимо дали живеете в градски апартамент или в къща сред природата, имате голям избор от дизайн и финиш. Създадени в Англия, изработени на ръка от солидно дърво и фурнир, нашите мебели винаги са с перфектен финиш и с изящен обков.

Мебелна колекция Балморал

С дизайн, вдъхновен от колониалния стил, тази колекция дървени мебели от естествено дърво (бреза). Мебелите могат да бъдат изработени в Налични в 2 цвята – светъл (топъл, меден нюанс със свеж вид, без патина) и тъмен (оцветен в наситен цвят на кестен, с ръчно поставена патина за ефект на състаряване към ръбовете). Елегантен обков в състарен месинг. Фино лакирани за лесна поддръжка.

Мебелна колекция Хеншоу

Колекция мебели, произведена от дърво и дървен фурнир, ръчно боядисвана с ефект на състаряване по ръбовете. Специфичен дизайн с много присъствие, с подчертани детайли и с класически избор на цвят на мебелите – бледо сиво, бледо графитено, черно.

Мебелна колекция Провансал

мебели в елегантния стил на френския Прованс, с изчистени линии и ръчно нанасяно покритие. Детайлите са подчертани с нежна патина. Варианти на цветове – слонова кост и гълъбово сиво. Възможност за дървени плотове – естествен дъб.

Колекция метални мебели Венеция

Колекция модерни метални мебели с ефект на състарен никел, специално внимание към детайла и полировката и със закалени стъклени плотове.

Колекция огледални мебели Чарлстън

колекция огледални мебели в стил Арт Деко, изработени от естествено дърво и фасетирани огледала, с огледален обков. Елегантни и изящни, добавят блясък и класа към всеки интериор.