ДИЗАЙНЕРСКИ УСЛУГИ

Създай дома си по своя начин…

Само уговорете среща с интериорен дизайнер от Laura Ashley във вашия дом и започнете процеса – (+359) 889 260 332

НЕКА ВИ ПОМОГНЕМ ЗА ДЕКОРИРАНЕ НА ДОМА ВИ

Ако желаете да обновите дома си, имате нужда от вдъхновение и се питате, откъде да започнете, позволете ни да ви помогнем. Дали желаете промяна на целия ви дом, или проектът ви е далеч по-малък, нашите специално обучени дизайнери могат да работят заедно с вас и максимално да улеснят работата ви. Всичко това само за 300лв на консултация за две стаи. Тази сума ще ви бъде приспадната при покупки от Laura Ashley на стойност над 3000лв.

ДОМАШНА КОНСУЛТАЦИЯ (Стъпка 1)

Нашите дизайнерски услуги започват с домашна консултация. Интериорен дизайнер ще изслуша вашите идеи, изисквания и нужди, като ги използва за фокусна точка, от която да създаде вашето ново обкръжение. Дизайнерът ще носи със себе си мостри, каталози и картели, с помощта на които ще онагледи представите ви.

ДИЗАЙН И ФИНАНСОВ ПРОЕКТ (Стъпка 2)

В рамките на седмица ще получите вашия идеен проект, включващ дизайн борд и детайлна оферта, набор от чертежи и схеми. Дизайнерът ще бъде на ваше разположение в магазина ни за среща  с вас, на която да обсъдите и финализирате проекта.

НАПРАВИ ПОРЪЧКА (Стъпка 3)

Поръчайте директно на вашия дизайнер, не може да е по-лесно!

 

За повече информация, попитайте в магазините ни, или се свържете с нас на office@lauraashley.bg или ни звъннете на (+359) 889 260 332

Ние можем да ви предложим декоратори, монтаж на корнизи и завеси, поставяне на тапети и стенни пана. Изработка на мебели по индивидуална поръчка.

Можем да управляваме целия процес, поставяйки и последния детайл на мястото му.

 

Сподели тази услуга