полилей Карсън 5 рамена цвят никел В34см Д50см верига Д55см

КОД НА ПРОДУКТА: 3603223

Полилеят Карсън ще ви помогне да изпълните дома си както със светлина, така и със стил и изящество. С изчистени форми,той е съчетание на красивия метал с четвъртити стъклени форми. Петте му рамена ще ви предоставят достатъчно светлина, а веригата му има регулируема дължина, която ви позволя да го поставите на най - удобната за вас височина. Подходящ както за трапезария и всекидневна, така и за спалня. Съчетайте с артикулите от същата серия.

 

930.00 лв. 880.00 лв.

-5% отстъпка

Вие спестявате: 50 лв.

35% метал, 10% цинк, 45% кристал, 10% пластмаса; почистване с влажна кърпа; крушки не са включени, крушки с цокъл Е14; брой на крушките: 5 Максимална мощност: крушка с нажежаема жичка - 40W, халогенна крушка - 28W, LED - 6W

СРОКОВЕ ЗА ДОСТАВКА

•             При поръчка на Стоки до 12:00ч в делничен ден, Стоката се изпраща на следващия работен ден.

•             При поръчка на Стоки след 12:00ч в делничен ден, Стоката се изпраща след два работни дни.

•             Времето за доставка зависи от работния график на куриерската фирма – почивни дни и официални празници.

•             Сроковете за изпращане на Стоките са желателни. Ние запазваме правото си да изпратим Стоката до 3 дни от датата на поръчка.

•             Посочените срокове на доставка са приблизителни и не бива да се приемат буквално. Съжаляваме, че не могат да бъдат определени точни дата и време на доставка още при направа на вашата поръчка.

•             Ние не носим отговорност за закъснения и / или неуспех на доставка, ако не можем да получим достъп до адреса за доставка или при каквито и да е други обстоятелства извън нашия разумен контрол.

•             Няколко вида Стоки могат да се доставят с различен срок и в различна дата.

•             Всички пратки трябва да бъдат приети с подпис и потвърдени при доставката.

•             Ако няма никой на разположение, който да приеме доставката, то куриера ще опита отново, съгласно политиката на куриерската фирма.

Риск от щети и злоупотреба на собствеността

•             Ние поемаме риска от загуба или повреда на Стоките, докато те не ви бъдат доставени, тъй като рискът за Стоките ще Ви бъде предаден, когато те са доставени и приети. Стоките ще ви принадлежат само след извършване на плащането в пълен размер. Докато не получим пълно плащане, можем да Ви помолим да ни върнете Стоките по всяко време. Ако ни върнете Стоките по някаква причина, те ще станат наша собственост, както и рискът от щети.

Свързани продукти