Килим за открито Дек цвят зелен 140/200 см

КОД НА ПРОДУКТА: 49660714

За слънчевия сезон разработихме смелата и енергична колекция Deck outdoor! Килимите са ръчно изтъкани от 100% рециклирана PET прежда, която отблъсква водата и мръсотията. Предлагат в 3 красиви цветови варианта (черен, син и зелен) и са подходящи както за отвън, така и за вътре в дома.

Наличните размери са 140/200, 160/230, 200/280, 250/350 см.

800.00 лв.
Може да се поръча в следните размери - 140/200, 160/230, 200/280, 250/350 см. Материал - 100% рециклирана PET прежда. Начин на почистване и поддържане - Прахосмукачка без въртяща се четка. Почистване на петна с вода, с мек почистващ препарат. Изсушете килима на въздух или на слънце. Когато килимът е почистен или мокър го преместите от мястото, на което е стояло и го обърнете с главата надолу, за да изсъхне и повърхността отдолу тъй като водата ще премине през килима. Когато се поставя върху непокрита дървена веранда на вътрешния двор, препоръчваме да се премахне и/или да обърнете килима по време на влажно време, тъй като може да причини плесен или реакция между латекса и дървесните основи. Килимът е водоустойчив и в идеален случай трябва да се суши с главата надолу. За да удължите дълготрайността на килима, ви съветваме да го съхранявате по време на лошо време и зимните месеци.

СРОКОВЕ ЗА ДОСТАВКА

•             При поръчка на Стоки до 12:00ч в делничен ден, Стоката се изпраща на следващия работен ден.

•             При поръчка на Стоки след 12:00ч в делничен ден, Стоката се изпраща след два работни дни.

•             Времето за доставка зависи от работния график на куриерската фирма – почивни дни и официални празници.

•             Сроковете за изпращане на Стоките са желателни. Ние запазваме правото си да изпратим Стоката до 3 дни от датата на поръчка.

•             Посочените срокове на доставка са приблизителни и не бива да се приемат буквално. Съжаляваме, че не могат да бъдат определени точни дата и време на доставка още при направа на вашата поръчка.

•             Ние не носим отговорност за закъснения и / или неуспех на доставка, ако не можем да получим достъп до адреса за доставка или при каквито и да е други обстоятелства извън нашия разумен контрол.

•             Няколко вида Стоки могат да се доставят с различен срок и в различна дата.

•             Всички пратки трябва да бъдат приети с подпис и потвърдени при доставката.

•             Ако няма никой на разположение, който да приеме доставката, то куриера ще опита отново, съгласно политиката на куриерската фирма.

Риск от щети и злоупотреба на собствеността

•             Ние поемаме риска от загуба или повреда на Стоките, докато те не ви бъдат доставени, тъй като рискът за Стоките ще Ви бъде предаден, когато те са доставени и приети. Стоките ще ви принадлежат само след извършване на плащането в пълен размер. Докато не получим пълно плащане, можем да Ви помолим да ни върнете Стоките по всяко време. Ако ни върнете Стоките по някаква причина, те ще станат наша собственост, както и рискът от щети.

Свързани продукти