Тапети Стенопис Гили цвят мулти, Матов финиш 3м х 2,8м

КОД НА ПРОДУКТА: 119870

Вдъхновен от рисунка, този очарователен флорален дизайн включва изобилие от цветя като далии, нарциси и делфиниум, образуващи непрекъсната шарка. Деликатни пеперуди кацат на стъбла в този поразителен принт. Стенописите на Laura Ashley се предлагат на една ролка с 6 разделени панела. Всички тапети се произвеждат в Обединеното кралство и се поставят лесно, нанесете лепилото върху стената, след това поставете тапета директно върху стената. Препоръчваме да използвате лепилото за тапети Laura Ashley за най-добри резултати.

900.00 лв.
Тапет с лесно поставяне директно на стената. Стенописите с размери 3 м ширина х 2,8 м височина, препоръчва се поставяне с лепило Лора Ашли. Немиещ се. Абсорбиращ течности.

СРОКОВЕ ЗА ДОСТАВКА

•             При поръчка на Стоки до 12:00ч в делничен ден, Стоката се изпраща на следващия работен ден.

•             При поръчка на Стоки след 12:00ч в делничен ден, Стоката се изпраща след два работни дни.

•             Времето за доставка зависи от работния график на куриерската фирма – почивни дни и официални празници.

•             Сроковете за изпращане на Стоките са желателни. Ние запазваме правото си да изпратим Стоката до 3 дни от датата на поръчка.

•             Посочените срокове на доставка са приблизителни и не бива да се приемат буквално. Съжаляваме, че не могат да бъдат определени точни дата и време на доставка още при направа на вашата поръчка.

•             Ние не носим отговорност за закъснения и / или неуспех на доставка, ако не можем да получим достъп до адреса за доставка или при каквито и да е други обстоятелства извън нашия разумен контрол.

•             Няколко вида Стоки могат да се доставят с различен срок и в различна дата.

•             Всички пратки трябва да бъдат приети с подпис и потвърдени при доставката.

•             Ако няма никой на разположение, който да приеме доставката, то куриера ще опита отново, съгласно политиката на куриерската фирма.

Риск от щети и злоупотреба на собствеността

•             Ние поемаме риска от загуба или повреда на Стоките, докато те не ви бъдат доставени, тъй като рискът за Стоките ще Ви бъде предаден, когато те са доставени и приети. Стоките ще ви принадлежат само след извършване на плащането в пълен размер. Докато не получим пълно плащане, можем да Ви помолим да ни върнете Стоките по всяко време. Ако ни върнете Стоките по някаква причина, те ще станат наша собственост, както и рискът от щети.

Свързани продукти