Килим Жозет цвят гълъбово сиво 170/240 см

КОД НА ПРОДУКТА: 81402

Килимът Жозет изобразява елегантни полюлеи и романтични букети от рози. Вечният дизайн, комбинира симплистичността с натурален блясък и е затвърдил позицията си като най-харесван и най-продаван принт. Появил се през 2003 г., Жозет е вдъхновен от останала в архива на Лора Ашли принтирана коприна. Дизайнерите са искали да предизвикат усещане за класицизъм, като същевременно запазят модерен външен вид. Зашеметяващото качество на килима е благодарение на жакардов стан с памучна шенилна прежда.

1250.00 лв.
Може да се поръча в следните размери - 140/200, 170/240, 200/280, 250/350 см. Материал - 100% памук. Килимът е изработен чрез тъкане на жакардовият стан. Това е вид тъкачен стан за производство на текстил. Жакардовите платове са изтъкани с преплитащи се цветни нишки, образуващи повтарящи се орнаменти. Тази машина е възможно да се направи модел с всякаква сложност чрез „програмиране“ на реда на подаване на нишки с помощта на специални перфорирани устройства.

СРОКОВЕ ЗА ДОСТАВКА

•             При поръчка на Стоки до 12:00ч в делничен ден, Стоката се изпраща на следващия работен ден.

•             При поръчка на Стоки след 12:00ч в делничен ден, Стоката се изпраща след два работни дни.

•             Времето за доставка зависи от работния график на куриерската фирма – почивни дни и официални празници.

•             Сроковете за изпращане на Стоките са желателни. Ние запазваме правото си да изпратим Стоката до 3 дни от датата на поръчка.

•             Посочените срокове на доставка са приблизителни и не бива да се приемат буквално. Съжаляваме, че не могат да бъдат определени точни дата и време на доставка още при направа на вашата поръчка.

•             Ние не носим отговорност за закъснения и / или неуспех на доставка, ако не можем да получим достъп до адреса за доставка или при каквито и да е други обстоятелства извън нашия разумен контрол.

•             Няколко вида Стоки могат да се доставят с различен срок и в различна дата.

•             Всички пратки трябва да бъдат приети с подпис и потвърдени при доставката.

•             Ако няма никой на разположение, който да приеме доставката, то куриера ще опита отново, съгласно политиката на куриерската фирма.

Риск от щети и злоупотреба на собствеността

•             Ние поемаме риска от загуба или повреда на Стоките, докато те не ви бъдат доставени, тъй като рискът за Стоките ще Ви бъде предаден, когато те са доставени и приети. Стоките ще ви принадлежат само след извършване на плащането в пълен размер. Докато не получим пълно плащане, можем да Ви помолим да ни върнете Стоките по всяко време. Ако ни върнете Стоките по някаква причина, те ще станат наша собственост, както и рискът от щети.

Свързани продукти