Огледало Алана правоъгълно цвят слонова кост В120 x Д71cm

КОД НА ПРОДУКТА: 3756025

Огледалото в цвят слонова кост Alana от Laura Ashley е богато украсен шедьовър, силно повлиян от френският бароков стил. То разполага с второ, малко огледало, вградено в рамката. Повече от обикновен домашен аксесоар, огледалото Alana ще се превърне в сърцето на вашият дом. Изтърканото покритие на боята придава декоративен античен ефект, допълвайки перфектно дълбоко издълбаните детайли. Това огледало може да бъде поставено само в портретен вариант както е показано. 

1113.80 лв.
Не е подходящо за баня или употреба на открито. Това огледало е готово за окачване; следвайте предоставените инструкции, за да го фиксирате здраво към стената, като използвате правилните фиксатори за структурата на вашата стена.

СРОКОВЕ ЗА ДОСТАВКА

•             При поръчка на Стоки до 12:00ч в делничен ден, Стоката се изпраща на следващия работен ден.

•             При поръчка на Стоки след 12:00ч в делничен ден, Стоката се изпраща след два работни дни.

•             Времето за доставка зависи от работния график на куриерската фирма – почивни дни и официални празници.

•             Сроковете за изпращане на Стоките са желателни. Ние запазваме правото си да изпратим Стоката до 3 дни от датата на поръчка.

•             Посочените срокове на доставка са приблизителни и не бива да се приемат буквално. Съжаляваме, че не могат да бъдат определени точни дата и време на доставка още при направа на вашата поръчка.

•             Ние не носим отговорност за закъснения и / или неуспех на доставка, ако не можем да получим достъп до адреса за доставка или при каквито и да е други обстоятелства извън нашия разумен контрол.

•             Няколко вида Стоки могат да се доставят с различен срок и в различна дата.

•             Всички пратки трябва да бъдат приети с подпис и потвърдени при доставката.

•             Ако няма никой на разположение, който да приеме доставката, то куриера ще опита отново, съгласно политиката на куриерската фирма.

Риск от щети и злоупотреба на собствеността

•             Ние поемаме риска от загуба или повреда на Стоките, докато те не ви бъдат доставени, тъй като рискът за Стоките ще Ви бъде предаден, когато те са доставени и приети. Стоките ще ви принадлежат само след извършване на плащането в пълен размер. Докато не получим пълно плащане, можем да Ви помолим да ни върнете Стоките по всяко време. Ако ни върнете Стоките по някаква причина, те ще станат наша собственост, както и рискът от щети.

Свързани продукти