огледало Кара правоъгълно цвят бронз В114 Ш94см

КОД НА ПРОДУКТА: 3715723

Голямо, съвременно огледалото Кара има дълбока, гладка рамка със състарено покритие с бронзов ефект, рамкирано допълнително в черно. Това поразително стенно огледало е монтирано на здрава дървена основа, боядисана в черно. Това огледало не е подходящо за използване в бани. Оборудван с висящи плочи за ключалки; стенни фиксатори не са включени. Осигурени са инструкции за окачване - моля, следвайте ги, за да сте сигурни, че огледалото е здраво закрепено. Поради размера и теглото на това огледало, Лора Ашли препоръчва да се използва професионална помощ при окачване. Размер на огледалото без рамка: 54/74см

750.00 лв.
60% дърво, 40% стъкло, да се закача само на солидна стена, да се следват инструкциите за закачане, ако не е посочено друго, неподходящо за мокри помещения

СРОКОВЕ ЗА ДОСТАВКА

•             При поръчка на Стоки до 12:00ч в делничен ден, Стоката се изпраща на следващия работен ден.

•             При поръчка на Стоки след 12:00ч в делничен ден, Стоката се изпраща след два работни дни.

•             Времето за доставка зависи от работния график на куриерската фирма – почивни дни и официални празници.

•             Сроковете за изпращане на Стоките са желателни. Ние запазваме правото си да изпратим Стоката до 3 дни от датата на поръчка.

•             Посочените срокове на доставка са приблизителни и не бива да се приемат буквално. Съжаляваме, че не могат да бъдат определени точни дата и време на доставка още при направа на вашата поръчка.

•             Ние не носим отговорност за закъснения и / или неуспех на доставка, ако не можем да получим достъп до адреса за доставка или при каквито и да е други обстоятелства извън нашия разумен контрол.

•             Няколко вида Стоки могат да се доставят с различен срок и в различна дата.

•             Всички пратки трябва да бъдат приети с подпис и потвърдени при доставката.

•             Ако няма никой на разположение, който да приеме доставката, то куриера ще опита отново, съгласно политиката на куриерската фирма.

Риск от щети и злоупотреба на собствеността

•             Ние поемаме риска от загуба или повреда на Стоките, докато те не ви бъдат доставени, тъй като рискът за Стоките ще Ви бъде предаден, когато те са доставени и приети. Стоките ще ви принадлежат само след извършване на плащането в пълен размер. Докато не получим пълно плащане, можем да Ви помолим да ни върнете Стоките по всяко време. Ако ни върнете Стоките по някаква причина, те ще станат наша собственост, както и рискът от щети.

Свързани продукти