комплект 2 трапезарни стола Уелингтън цвят дъб H98 W47 D53cm

КОД НА ПРОДУКТА: 4100007

Елегантните извивки и изисканият, състарен вид правят серията Уелингтън перфектно допълнение към традиционния интериор. Тази класически атрактивна колекция е с вечен външен вид, който вашият дом ще обича още години напред. Изработена от масивна избелена дъбова дървесина, с впечатляващи резбовани крака. Ръчното нанасяне на финиша предполага малки вариации в цветовете и наситеността и не е дефект, а характеристика на мебелта. Съчетайте с останалите мебели от серията Уелингтън.

 

1650.00 лв. 1402.50 лв.

-15% отстъпка

Вие спестявате: 247.5 лв.

Срок на доставка 1 месец след потвърдена от нас поръчка. Изработен от масивна дъбова дървесина, фурнири и съвременни материали. Почистват се с мека кърпа за предпазване от надраскване, с неабразивни препарати за дърво. Изисква периодична подръжка с натурални масла, за да поддържане естествената красота на естествената дървесина.

СРОКОВЕ ЗА ДОСТАВКА

•             При поръчка на Стоки до 12:00ч в делничен ден, Стоката се изпраща на следващия работен ден.

•             При поръчка на Стоки след 12:00ч в делничен ден, Стоката се изпраща след два работни дни.

•             Времето за доставка зависи от работния график на куриерската фирма – почивни дни и официални празници.

•             Сроковете за изпращане на Стоките са желателни. Ние запазваме правото си да изпратим Стоката до 3 дни от датата на поръчка.

•             Посочените срокове на доставка са приблизителни и не бива да се приемат буквално. Съжаляваме, че не могат да бъдат определени точни дата и време на доставка още при направа на вашата поръчка.

•             Ние не носим отговорност за закъснения и / или неуспех на доставка, ако не можем да получим достъп до адреса за доставка или при каквито и да е други обстоятелства извън нашия разумен контрол.

•             Няколко вида Стоки могат да се доставят с различен срок и в различна дата.

•             Всички пратки трябва да бъдат приети с подпис и потвърдени при доставката.

•             Ако няма никой на разположение, който да приеме доставката, то куриера ще опита отново, съгласно политиката на куриерската фирма.

Риск от щети и злоупотреба на собствеността

•             Ние поемаме риска от загуба или повреда на Стоките, докато те не ви бъдат доставени, тъй като рискът за Стоките ще Ви бъде предаден, когато те са доставени и приети. Стоките ще ви принадлежат само след извършване на плащането в пълен размер. Докато не получим пълно плащане, можем да Ви помолим да ни върнете Стоките по всяко време. Ако ни върнете Стоките по някаква причина, те ще станат наша собственост, както и рискът от щети.

Свързани продукти