3 ДИЗАЙНА ЗА ДОМ СРЕД ПРИРОДАТА

Вече не пътуваме, не каним гости, избягваме партита и ресторанти. Не беше отдавна, когато не можехме да излезем на разходка дори в парка (тази опасност още не е отминала). Какво се случва, обаче, в личното ни пространство и в личния живот? Не са малко хората, които казват – „Вирусът сложи всичко на мястото си, подреди животът ни“. Може би е вярно, най – малкото, защото отново се фокусирахме върху качеството на личното си пространство!

Притежаването на дом сред природата (дори това да е ремонтираната къща на село)  – място, където да се скриеш на сигурно и чисто, далеч от ограниченията, пренаселеността и несигурността на града, се оказва приоритет за повече от 50% от хората, живеещи в града.

 Трябва ли да се откажем, обаче, от стандартът, на който сме свикнали?

Налага ли се да жертваме удобството на града и качеството на интериора?

Как да подходим, за да съответстват интериор и екстериор?

 Ето отговорите в снимки на 3 специално подбрани и достъпни интериорни теми:

 

ШОТЛАНДСКО КАРЕ

Уютен кънтри дизайн, подходящ за реставрирана селска или горска къща. Изискано съчетава естествения камък на старите стени с лукса на естествената кожа, дървените подове и греди. Едва ли има по подходящ текстил за декорация от шотландското каре!

 

РАЙСКА ГРАДИНА

Артистичен, стилен, наситен с детайли от природата дизайн в комбинация с ултрамодерни елементи и прецизна изработка на тъканите в наситена тъмна гама на цветовете. Интериор, който едновременно стимулира креативността и предразполага към релакс.

 

ЛОВНА ХИЖА

Еклектичен дизайн, вдъхновен от дълги преходи през гори, долини и хълмове, предразполагащ към отмора, тишина и уединение. Ловните елементи са ненатрапчиви – по скоро сантимент, отколкото експозиция. Цветовете са топли, естествени, спокойни.

Сподели тази статия