ВДЪХНОВЯВАЩИ ИНТЕРИОРИ: КАКВО НИ ГРАБВА СЕГА

Тези красиви домове, създадени от вас, са постоянен източник на вдъхновение за нас

Няма нещо, което да обичаме повече от творчеството и креативността на нашите клиенти. Когато видим блестяща проява на стил, независимо дали в банята, спалнята или дневната, ние се радваме и се зареждаме, както от нищо друго.

В тази статия заедно ще преминем през вдъхновяващи интериори, които ни показват , че великите умове мислят еднакво!

ВЕЛИКОЛЕПНОТО СИВО

Без съмнение, в момента клиентите на Лора Ашли са влюбени във всичко сиво и по-специално в тапета Жозет гълъбово сиво и стоманено сиво.  Любими са и нашите сребърни аксесоари - подносът Фитцгералд, свещници, възглавнички, килими.

Креативни кухни

Много се радваме, когато видим нашите продукти да се използват по нов и неочакван начин и по-специално в кухнята! Независимо дали са рустикални и кънтри, или супер модерни, ние сме виждали нашите аксесоари да се вписват фантастично в кухни в различни стилове и цветове.  Някои от най-популярните кухненски аксесоари в момент са осветлението и по-специално Исак в античен бронз и Одихам сфера в никел. Нашите кухненски кърпи и домакински аксесоари са много популярни и прекрасно допълнение за декорация.

Стилни стълбища и антрета

Обикновено стълбите и антрето са първото, което виждаме, когато влизаме в жилището. Ето защо, когато подреждат интериора си, клиентите обръщат специално внимание на тези места, като ги декорират привлекателно и артистично. Основна роля играят декорацията на стените с тапети, класни мебели и разкошно осветление. Нашите огледала и конзолни маси често са в центъра на интериора за добавяне на разкош във входното помещение.

Огледала

От прегледа на снимки в социалните медии виждаме, че обожавате да използвате огледала и едно от най най-елегантните сред тях е Констанс. С кръглата си форма и супер бляскава повърхност, това огледало се превръща в основен акцент във всеки интериор, в който е поставено.

Поразителната сила на раето

Друг тренд, който клиентите прегръщат с удоволствие, е използването на вертикални райета. Често използван за да подсили ефекта на някои по-особени стени, тапетът Лил е перфектен за добавяне на  посока в която и да е стая, без да има натоварващ пространството ефект. Макар и доста по-фин от по-смелите ни дизайни, този тапет има  присъствие, особено, когато е съчетан правилно цветово с останалите аксесоари. Наличен в голяма гама от нюанси, тапетът на райе Лил е тук, за да остане актуален задълго.

Благодарим на нашите талантливи клиенти за техните прекрасни снимки и още по-прекрасни интериори!

Сподели тази статия