полилей Соренто 4 рамена цвят хром шапка натурална В55см Ш15см Д70см верига 35см

КОД НА ПРОДУКТА: 3586501

Полилеят Соренто е с класическа, изчистена визия. С красива метална основа с покритие от хром, с матов финиш, съчетана с елегантна, текстилна, шапка в натурален цвят. Четирите му рамена са решени в права линия, създавайки продълговата визия на целия полилей. Решен с твърда основа за закачане с регулируема дължина. Съчетайте с аплиците, настолните и подовите лампи от същата серия за завършена визия на вашия дом.

450.00 лв. 225.00 лв.

-50% отстъпка

Вие спестявате: 225 лв.

95% метал 5% текстил, почистване със суха кърпа, крушки с цокъл Е14; крушки не са включени, брой на крушките: 4 Максимална мощност: крушка с нажежаема жичка - 40W, халогенна крушка - 28W, LED - 3-4W

СРОКОВЕ ЗА ДОСТАВКА

•             При поръчка на Стоки до 12:00ч в делничен ден, Стоката се изпраща на следващия работен ден.

•             При поръчка на Стоки след 12:00ч в делничен ден, Стоката се изпраща след два работни дни.

•             Времето за доставка зависи от работния график на куриерската фирма – почивни дни и официални празници.

•             Сроковете за изпращане на Стоките са желателни. Ние запазваме правото си да изпратим Стоката до 3 дни от датата на поръчка.

•             Посочените срокове на доставка са приблизителни и не бива да се приемат буквално. Съжаляваме, че не могат да бъдат определени точни дата и време на доставка още при направа на вашата поръчка.

•             Ние не носим отговорност за закъснения и / или неуспех на доставка, ако не можем да получим достъп до адреса за доставка или при каквито и да е други обстоятелства извън нашия разумен контрол.

•             Няколко вида Стоки могат да се доставят с различен срок и в различна дата.

•             Всички пратки трябва да бъдат приети с подпис и потвърдени при доставката.

•             Ако няма никой на разположение, който да приеме доставката, то куриера ще опита отново, съгласно политиката на куриерската фирма.

Риск от щети и злоупотреба на собствеността

•             Ние поемаме риска от загуба или повреда на Стоките, докато те не ви бъдат доставени, тъй като рискът за Стоките ще Ви бъде предаден, когато те са доставени и приети. Стоките ще ви принадлежат само след извършване на плащането в пълен размер. Докато не получим пълно плащане, можем да Ви помолим да ни върнете Стоките по всяко време. Ако ни върнете Стоките по някаква причина, те ще станат наша собственост, както и рискът от щети.

Свързани продукти