Електрическа кана Елведен цвят бял В25 Ш20 Д27 см

КОД НА ПРОДУКТА: 18005

С тази красива бяла електрическа кана, отпечатана с пъстри цветя и птици, можете да се насладите на перфектна топла напитка. Това е модел Elveden, от Laura Ashley, който има капацитет от 1,7 литра, за приготвяне на до 7 чаши. Удобен е, а гърлото му предотвратява разливане при сервиране. Индикаторът за температура ви позволява да приготвите напитката си в точното време.

Ако търсите лесен начин да приготвите топла, вкусна чаша чай или напитка по ваш избор, тогава електрическият чайник от LauraAshley е перфектният за Вас избор! Перфектно съвпадение за богато на вкус кафе, вкусен топъл чай, обилна овесена каша, паста, юфка и много други. Всяка електрическа кана е ръчно декорирана и завършена с висококачествено гланцово UV покритие, което гарантира, че изглежда перфектна всеки ден. Самият принт Elveden се вдъхновява от дизайна на Summer Palace, стартиращ през 80-те години на миналия век и остава популярен до ден днешен. Тази електрическа кана за бързо кипене има няколко функции за безопасност. Има функция за сухо кипене, която автоматично изключва захранването, ако вътре няма вода и защитава от прегряване със скрит нагревателен елемент. Помага за пестене на енергия, а също и околната среда със своя монитор за капацитет на чашата. Подвижен филтър против котлен камък и подвижен хладен капак за безопасно използване. Има външен температурен датчик за тази перфектна напитка и възможност за бързо кипене. Той е супер удобен и изглежда прекрасно във вашата кухня или домашен офис.

Продуктът не е наличен, но може да бъде поръчан

220.00 лв.
Проектиран и произведен в Обединеното кралство Перфектно изливане Капацитет за седем чаши Практичен капацитет от 1,7 литра Измервател на температура Пригответе напитките до съвършенство с лекота Подвижен капак По-лесно за пълнене и почистване с пълен достъп Индикатор за пълнене Избягвайте да кипвате повече вода от необходимото

СРОКОВЕ ЗА ДОСТАВКА

•             При поръчка на Стоки до 12:00ч в делничен ден, Стоката се изпраща на следващия работен ден.

•             При поръчка на Стоки след 12:00ч в делничен ден, Стоката се изпраща след два работни дни.

•             Времето за доставка зависи от работния график на куриерската фирма – почивни дни и официални празници.

•             Сроковете за изпращане на Стоките са желателни. Ние запазваме правото си да изпратим Стоката до 3 дни от датата на поръчка.

•             Посочените срокове на доставка са приблизителни и не бива да се приемат буквално. Съжаляваме, че не могат да бъдат определени точни дата и време на доставка още при направа на вашата поръчка.

•             Ние не носим отговорност за закъснения и / или неуспех на доставка, ако не можем да получим достъп до адреса за доставка или при каквито и да е други обстоятелства извън нашия разумен контрол.

•             Няколко вида Стоки могат да се доставят с различен срок и в различна дата.

•             Всички пратки трябва да бъдат приети с подпис и потвърдени при доставката.

•             Ако няма никой на разположение, който да приеме доставката, то куриера ще опита отново, съгласно политиката на куриерската фирма.

Риск от щети и злоупотреба на собствеността

•             Ние поемаме риска от загуба или повреда на Стоките, докато те не ви бъдат доставени, тъй като рискът за Стоките ще Ви бъде предаден, когато те са доставени и приети. Стоките ще ви принадлежат само след извършване на плащането в пълен размер. Докато не получим пълно плащане, можем да Ви помолим да ни върнете Стоките по всяко време. Ако ни върнете Стоките по някаква причина, те ще станат наша собственост, както и рискът от щети.

Свързани продукти