Безжични слушалки Планински цветя

КОД НА ПРОДУКТА: 18019

Представяме Ви нашите безжични слушалки, на които да се насладите благодарение на кристалният им звук, в калъф с дизайн на диви цветя.

Със съвместимост с Bluetooth 5.1 тези безжични Bluetooth слушалки могат да се сдвоят с всеки iPhone, таблет, смартфон или устройство. Бързо и лесно сдвояване за секунди и до 20 метра разстояние на предаване от вашето устройство. Животът на батерията е непостижим за такова малко устройство. Така че, независимо дали тичате, пътувате до работа или просто искате малко време за слушане насаме, то тези слушалки са перфектният избор.

Ергономичният и лек дизайнерски калъф е компактен и гладък на допир, но същевременно солиден и здрав, предпазва безопасно всяка слушалка. Калъфът автоматично зарежда слушалките, когато затворите капака, осигурявайки захранване в движение. Пълното зареждане на слушалките ще ви даде 8 часа непрекъснато време за възпроизвеждане (музика и разговори) и 150 часа време в режим на готовност и кутията за зареждане ще ви осигури още 40 часа. Вграденият HD микрофон осигурява кристално чисти разговори, като ви осигурява връзки и разговори със свободни ръце по всяко време. Всяка слушалка е проектирана с мисъл за удобство, прилягаща плътно в ушите ви и отлична за продължителна употреба. Слушалките VQ Wren са чудесни за хора, които тренират, пътуват до работното място или искат да слушат любимата си музика, подкасти или стриймове. Те са леки, пасват перфектно в джоба или чантата ви и са удобни за носене. Като първият дизайнерски продукт на пазара, който включва стилни акценти и детайли, допълващи всяко високотехнологично устройство с допълнителна елегантност и класа.

Продуктът не е наличен, но може да бъде поръчан

132.00 лв.
БЕЗЖИЧНИ СЛУШАЛКИ: Истинските безжични слушалки VQ са идеални за човек в движение. Те са съвместими с Bluetooth 5.1 и работят безпроблемно с вашия iPhone, таблет, смартфон или други устройства. Бързо и лесно сдвояване за секунди и до 20 метра разстояние на предаване от вашето устройство. HI-FI СТЕРЕО ЗВУК & HD МИКРОФОН: Тези висококачествени стерео слушалки се отличават с дълбок бас, мощни средни честоти и ясни високи честоти. Качеството на Hi-Fi звука е изключително за такива компактни слушалки. Гарантиране, че чувате, чувствате и изживявате музиката правилно. Вграденият HD микрофон също има изключителна яснота на гласа, идеален за приемане на кристално чисти разговори.

СРОКОВЕ ЗА ДОСТАВКА

•             При поръчка на Стоки до 12:00ч в делничен ден, Стоката се изпраща на следващия работен ден.

•             При поръчка на Стоки след 12:00ч в делничен ден, Стоката се изпраща след два работни дни.

•             Времето за доставка зависи от работния график на куриерската фирма – почивни дни и официални празници.

•             Сроковете за изпращане на Стоките са желателни. Ние запазваме правото си да изпратим Стоката до 3 дни от датата на поръчка.

•             Посочените срокове на доставка са приблизителни и не бива да се приемат буквално. Съжаляваме, че не могат да бъдат определени точни дата и време на доставка още при направа на вашата поръчка.

•             Ние не носим отговорност за закъснения и / или неуспех на доставка, ако не можем да получим достъп до адреса за доставка или при каквито и да е други обстоятелства извън нашия разумен контрол.

•             Няколко вида Стоки могат да се доставят с различен срок и в различна дата.

•             Всички пратки трябва да бъдат приети с подпис и потвърдени при доставката.

•             Ако няма никой на разположение, който да приеме доставката, то куриера ще опита отново, съгласно политиката на куриерската фирма.

Риск от щети и злоупотреба на собствеността

•             Ние поемаме риска от загуба или повреда на Стоките, докато те не ви бъдат доставени, тъй като рискът за Стоките ще Ви бъде предаден, когато те са доставени и приети. Стоките ще ви принадлежат само след извършване на плащането в пълен размер. Докато не получим пълно плащане, можем да Ви помолим да ни върнете Стоките по всяко време. Ако ни върнете Стоките по някаква причина, те ще станат наша собственост, както и рискът от щети.

Свързани продукти