Цифрово FM радио Елдведен цвят среднощно синьо В9,5 Ш18,5 Д7,5 см

КОД НА ПРОДУКТА: 18020

Радиото предлага цялостно приемане с незабавно достъпни цифрови и FM станции с автоматична настройка и 60 предварително зададени настройки за запазване на Вашите любими станции. Благодарение на опцията за зареждане с кабел или захранване с 4xAA батерии може да носите радиото навсякъде с Вас.

Dexter е стилно модерно DAB/DAB+ цифрово и FM радио, което е лесно за използване, изглежда страхотно и осигурява водещо в класа качество на звука. Dexter предлага DAB & DAB+ цифрово радио, което означава, че можете да се наслаждавате на всички цифрови предавания във вашия район от; национални, търговски и регионални станции. Ако все още не сте готови да прегърнете цифровата радио революция, ще се радвате да научите, че Dexter разполага и с традиционен FM тунер.

Както при всички VQ радиостанции, Dexter е акустично настроен до съвършенство в Обединеното кралство, така че ултраширокият единичен високоговорител с пълен обхват от 3 W осигурява богат и добре балансиран звук. За тези, които предпочитат, има и жак за слушалки за самостоятелно слушане. Лесен за използване благодарение на ергономично проектирания контролен панел и традиционния контролен диск за сила на звука и навигация в менюто, както и лесния за четене LCD дисплей.

Продуктът не е наличен, но може да бъде поръча

132.00 лв.
Материал - изкуствена кожа Размери - В9,5 Ш18,5 Д7,5 см 0.43KG DAB / DAB+ / Цифрово / FM радио Автоматично сканиране с 30 предварително зададени настройки Единичен високоговорител с пълен обхват 3W Жак за слушалки Зареждане с кабел или с 4 x AA батерии Проектирано и произведено в Обединеното кралство

СРОКОВЕ ЗА ДОСТАВКА

•             При поръчка на Стоки до 12:00ч в делничен ден, Стоката се изпраща на следващия работен ден.

•             При поръчка на Стоки след 12:00ч в делничен ден, Стоката се изпраща след два работни дни.

•             Времето за доставка зависи от работния график на куриерската фирма – почивни дни и официални празници.

•             Сроковете за изпращане на Стоките са желателни. Ние запазваме правото си да изпратим Стоката до 3 дни от датата на поръчка.

•             Посочените срокове на доставка са приблизителни и не бива да се приемат буквално. Съжаляваме, че не могат да бъдат определени точни дата и време на доставка още при направа на вашата поръчка.

•             Ние не носим отговорност за закъснения и / или неуспех на доставка, ако не можем да получим достъп до адреса за доставка или при каквито и да е други обстоятелства извън нашия разумен контрол.

•             Няколко вида Стоки могат да се доставят с различен срок и в различна дата.

•             Всички пратки трябва да бъдат приети с подпис и потвърдени при доставката.

•             Ако няма никой на разположение, който да приеме доставката, то куриера ще опита отново, съгласно политиката на куриерската фирма.

Риск от щети и злоупотреба на собствеността

•             Ние поемаме риска от загуба или повреда на Стоките, докато те не ви бъдат доставени, тъй като рискът за Стоките ще Ви бъде предаден, когато те са доставени и приети. Стоките ще ви принадлежат само след извършване на плащането в пълен размер. Докато не получим пълно плащане, можем да Ви помолим да ни върнете Стоките по всяко време. Ако ни върнете Стоките по някаква причина, те ще станат наша собственост, както и рискът от щети.

Свързани продукти