Тостер за 2 филийки Елведен цвят среднощно син В28,5 Ш16 Д19,3 см

КОД НА ПРОДУКТА: 18011

Тостерът се отличава със зашеметяващия ръчно апликиран принт Elveden, наличен в Midnight Navy или White. Всеки тостер е ръчно декориран и завършен с висококачествено гланцово UV покритие, което гарантира, че ще изглежда перфектно ден след ден. Този тостер за 2 филийки има всички функции, от които се нуждаете, за да създадете перфектната закуска за вашите приятели и семейство. Променливият контрол на температурата със седем настройки позволява прецизно препичане. Лост за повдигане, който прави лесно и безопасно изваждането на горещ тост, без да изгорите пръстите си. Изработен от висококачествена, издръжлива неръждаема стомана, създаден да издържи във времето и лесно да се поддържа чист в кухнята. Самоцентрираща се функция за равномерно препичане от всички страни, без значение колко е дебела или тънка филийката. Можете дори да затоплите кроасани върху включената горна поставка за вкусна закуска.

Продуктът не е наличен, но може да бъде поръчан

176.00 лв.
ТЕХНИЧЕСКА ХАРАКТЕРИСТИКА 7 НАСТРОЙКИ НА ТЕМПЕРАТУРАТА: Променливият контрол на температурата със седем настройки за 2 филийки позволява прецизно препичане. Дава ви възможност да приготвите любимите си сандвичи до перфектната степен. ЛЕСНА ЗА ИЗВАЖДАНЕ ФИЛИЙКА: Една от многото страхотни характеристики на този страхотен тостер е лостът за високо повдигане. Позволява ви да извадите перфектните си препечени храни, без да изгорите пръстите си. Освен това има удобна функция против засядане, която ще изключи тостера, ако препечен хляб заседне вътре. КАЧЕСТВО: Тостерът за 2 филийки е изработен от висококачествена, издръжлива неръждаема стомана и е тройно инспектиран, за да се гарантира безопасност и качество. Той е издръжлив и устойчив на надраскване. САМОЦЕНТРИРАНЕ + ШИРОКИ СЛОТОВЕ + ЗАГРЯВАЩА РЕШЕТКА: Функцията за самоцентриране гарантира, че всичко, което препичате, е идеално изпечено от всички страни. Широките отвори ви позволяват да готвите вкусни франзели, хлебчета и здравословен хляб с дебели филийки. Включената поставка за затопляне е подходяща за затопляне на кроасани или поддържане на топъл тост, докато приготвяте закуска. Този многофункционален тостер се предлага с множество режими на препичане, като функция за размразяване. Позволява ви да стоплите продукти направо от фризера. Функция за претопляне претопля храната, която вече сте сготвили, без да покафенява или прегаря. Освен това, подвижната поставка за трохи предотвратява падането на трохи върху плота, поддържайки тостера и плота ви чисти и подредени.

СРОКОВЕ ЗА ДОСТАВКА

•             При поръчка на Стоки до 12:00ч в делничен ден, Стоката се изпраща на следващия работен ден.

•             При поръчка на Стоки след 12:00ч в делничен ден, Стоката се изпраща след два работни дни.

•             Времето за доставка зависи от работния график на куриерската фирма – почивни дни и официални празници.

•             Сроковете за изпращане на Стоките са желателни. Ние запазваме правото си да изпратим Стоката до 3 дни от датата на поръчка.

•             Посочените срокове на доставка са приблизителни и не бива да се приемат буквално. Съжаляваме, че не могат да бъдат определени точни дата и време на доставка още при направа на вашата поръчка.

•             Ние не носим отговорност за закъснения и / или неуспех на доставка, ако не можем да получим достъп до адреса за доставка или при каквито и да е други обстоятелства извън нашия разумен контрол.

•             Няколко вида Стоки могат да се доставят с различен срок и в различна дата.

•             Всички пратки трябва да бъдат приети с подпис и потвърдени при доставката.

•             Ако няма никой на разположение, който да приеме доставката, то куриера ще опита отново, съгласно политиката на куриерската фирма.

Риск от щети и злоупотреба на собствеността

•             Ние поемаме риска от загуба или повреда на Стоките, докато те не ви бъдат доставени, тъй като рискът за Стоките ще Ви бъде предаден, когато те са доставени и приети. Стоките ще ви принадлежат само след извършване на плащането в пълен размер. Докато не получим пълно плащане, можем да Ви помолим да ни върнете Стоките по всяко време. Ако ни върнете Стоките по някаква причина, те ще станат наша собственост, както и рискът от щети.

Свързани продукти