Килим Левис цвят гълъбово 80/150 см

КОД НА ПРОДУКТА: 4080150

Класическият килим Левис ще придаде на стаите ви усещане за елегантност, стил и красота. Основният цвят е разнообразен с ивица с натурален тон. Този килим е традиционно ръчно тъкан от специалисти занаятчии, за да се гарантира, че всеки килим има индивидуален и уникален чар. Направен от естествена вълна, този килим ще ви осигури приветлива топлина и уют.

440.00 лв.
Може да се поръча в следните размери - 80/150, 120/170, 140/200, 170/240, 200/280, 250/350 см. Материал - 100% Pure new wool ( Новата вълна е вълна, която е изтъкана за първи път. Тъй като вълната подлежи на рециклиране, терминът „нов“ се използва за обозначаване на вълна, която не е била използвана преди това и влакната не са претърпели никакво износване. Новите вълнени влакна са здрави, фини и издръжливи, а продуктите, изработени от нова вълна, впоследствие са топли, изолиращи и дълготрайни. „Чиста“ нова вълна е вълна, която не е смесена с друго влакно.) Почистване на място.

СРОКОВЕ ЗА ДОСТАВКА

•             При поръчка на Стоки до 12:00ч в делничен ден, Стоката се изпраща на следващия работен ден.

•             При поръчка на Стоки след 12:00ч в делничен ден, Стоката се изпраща след два работни дни.

•             Времето за доставка зависи от работния график на куриерската фирма – почивни дни и официални празници.

•             Сроковете за изпращане на Стоките са желателни. Ние запазваме правото си да изпратим Стоката до 3 дни от датата на поръчка.

•             Посочените срокове на доставка са приблизителни и не бива да се приемат буквално. Съжаляваме, че не могат да бъдат определени точни дата и време на доставка още при направа на вашата поръчка.

•             Ние не носим отговорност за закъснения и / или неуспех на доставка, ако не можем да получим достъп до адреса за доставка или при каквито и да е други обстоятелства извън нашия разумен контрол.

•             Няколко вида Стоки могат да се доставят с различен срок и в различна дата.

•             Всички пратки трябва да бъдат приети с подпис и потвърдени при доставката.

•             Ако няма никой на разположение, който да приеме доставката, то куриера ще опита отново, съгласно политиката на куриерската фирма.

Риск от щети и злоупотреба на собствеността

•             Ние поемаме риска от загуба или повреда на Стоките, докато те не ви бъдат доставени, тъй като рискът за Стоките ще Ви бъде предаден, когато те са доставени и приети. Стоките ще ви принадлежат само след извършване на плащането в пълен размер. Докато не получим пълно плащане, можем да Ви помолим да ни върнете Стоките по всяко време. Ако ни върнете Стоките по някаква причина, те ще станат наша собственост, както и рискът от щети.

Свързани продукти