комплект 2бр. трапезарни стола Хеншоу цвят светло въгленово сиво H102,5 W50 D60 cm

КОД НА ПРОДУКТА: 3726873

Комплект от два броя трапезарни столове Хеншоу с тапицирана седалка и облегалка в светло въгленово сив цвят. Серията Хеншоу е направена от масивна дървесина, фурнири и съвременни материали. С ръчно полирано покритие, състарени ръбове до златист цвят. Ръчното нанасяне на финиша предполага малки вариации в цветовете и наситеността и не е дефект, а характеристика на мебелта. Съчетайте с останалите мебели от серията Хеншоу.

2160.00 лв. 1080.00 лв.

-50% отстъпка

Вие спестявате: 1080 лв.

Срок на доставка 1 месец след потвърдена от нас поръчка. Изработени от масивна брезова дървесина. Почистват се с мека кърпа за предпазване от надраскване, с неабразивни препарати за дърво.

СРОКОВЕ ЗА ДОСТАВКА

•             При поръчка на Стоки до 12:00ч в делничен ден, Стоката се изпраща на следващия работен ден.

•             При поръчка на Стоки след 12:00ч в делничен ден, Стоката се изпраща след два работни дни.

•             Времето за доставка зависи от работния график на куриерската фирма – почивни дни и официални празници.

•             Сроковете за изпращане на Стоките са желателни. Ние запазваме правото си да изпратим Стоката до 3 дни от датата на поръчка.

•             Посочените срокове на доставка са приблизителни и не бива да се приемат буквално. Съжаляваме, че не могат да бъдат определени точни дата и време на доставка още при направа на вашата поръчка.

•             Ние не носим отговорност за закъснения и / или неуспех на доставка, ако не можем да получим достъп до адреса за доставка или при каквито и да е други обстоятелства извън нашия разумен контрол.

•             Няколко вида Стоки могат да се доставят с различен срок и в различна дата.

•             Всички пратки трябва да бъдат приети с подпис и потвърдени при доставката.

•             Ако няма никой на разположение, който да приеме доставката, то куриера ще опита отново, съгласно политиката на куриерската фирма.

Риск от щети и злоупотреба на собствеността

•             Ние поемаме риска от загуба или повреда на Стоките, докато те не ви бъдат доставени, тъй като рискът за Стоките ще Ви бъде предаден, когато те са доставени и приети. Стоките ще ви принадлежат само след извършване на плащането в пълен размер. Докато не получим пълно плащане, можем да Ви помолим да ни върнете Стоките по всяко време. Ако ни върнете Стоките по някаква причина, те ще станат наша собственост, както и рискът от щети.

Свързани продукти