Комплект от 3бр. огледала Рошел В26 Ш26 Д1.5cm

КОД НА ПРОДУКТА: 3756418

Издигнете стила на вашето жилищно пространство с триото огледала Рошел. Изработени с изключителна прецизност и предназначени да допълват всеки интериор, тези изящни огледала внасят нотка на вечна красота. 
Закачете ги заедно за завладяваща фокусна точка във вашата всекидневна или коридор или ги разделете, за да украсят множество пространства в дома Ви. Триото предлага безкрайни възможности за персонализиране.

320.00 лв.
Материал - стъкло Размери (показани на снимките) Не са подходящи за баня или употреба на открито. Тези огледала са готови за окачване; следвайте предоставените инструкции, за да ги фиксирате здраво към стената, като използвате правилните фиксатори за структурата на вашата стена. Забележка: За да запазите външния вид, моля, избягвайте да ги поставяте на пряка слънчева светлина.

СРОКОВЕ ЗА ДОСТАВКА

•             При поръчка на Стоки до 12:00ч в делничен ден, Стоката се изпраща на следващия работен ден.

•             При поръчка на Стоки след 12:00ч в делничен ден, Стоката се изпраща след два работни дни.

•             Времето за доставка зависи от работния график на куриерската фирма – почивни дни и официални празници.

•             Сроковете за изпращане на Стоките са желателни. Ние запазваме правото си да изпратим Стоката до 3 дни от датата на поръчка.

•             Посочените срокове на доставка са приблизителни и не бива да се приемат буквално. Съжаляваме, че не могат да бъдат определени точни дата и време на доставка още при направа на вашата поръчка.

•             Ние не носим отговорност за закъснения и / или неуспех на доставка, ако не можем да получим достъп до адреса за доставка или при каквито и да е други обстоятелства извън нашия разумен контрол.

•             Няколко вида Стоки могат да се доставят с различен срок и в различна дата.

•             Всички пратки трябва да бъдат приети с подпис и потвърдени при доставката.

•             Ако няма никой на разположение, който да приеме доставката, то куриера ще опита отново, съгласно политиката на куриерската фирма.

Риск от щети и злоупотреба на собствеността

•             Ние поемаме риска от загуба или повреда на Стоките, докато те не ви бъдат доставени, тъй като рискът за Стоките ще Ви бъде предаден, когато те са доставени и приети. Стоките ще ви принадлежат само след извършване на плащането в пълен размер. Докато не получим пълно плащане, можем да Ви помолим да ни върнете Стоките по всяко време. Ако ни върнете Стоките по някаква причина, те ще станат наша собственост, както и рискът от щети.

Свързани продукти