Плат за завеси Уексборд цвят морски пръски Ш137 см

КОД НА ПРОДУКТА: 9564136

Уексборд е разкошен велурен плат от колекцията Romantic Opulence. Невероятно устойчив материал, който ще добави елегантна изтънченост в дома ви със своя класически дизайн в шест цветови варианта. За запазване на тъканта и цвета, препоръчваме изработката на завеси и щори да е с подплата или black out. Този текстил може да се използва както за завеси и римски щори, така и за декоративни възглавнички, покривки и абажури. Предлагаме шивашки услуги по ваш модел и размер.

При поръчкa на 40 и повече метра плат цената е - 250.00 лв

320.00 лв.
Материал - 66% полиестер, 34% вискоза, почистване на химическо чистене, повторение на десена 34.5 см. Ширина на плата 137см. При поръчкa на 40 и повече метра плат цената е - 250.00 лв

СРОКОВЕ ЗА ДОСТАВКА

•             При поръчка на Стоки до 12:00ч в делничен ден, Стоката се изпраща на следващия работен ден.

•             При поръчка на Стоки след 12:00ч в делничен ден, Стоката се изпраща след два работни дни.

•             Времето за доставка зависи от работния график на куриерската фирма – почивни дни и официални празници.

•             Сроковете за изпращане на Стоките са желателни. Ние запазваме правото си да изпратим Стоката до 3 дни от датата на поръчка.

•             Посочените срокове на доставка са приблизителни и не бива да се приемат буквално. Съжаляваме, че не могат да бъдат определени точни дата и време на доставка още при направа на вашата поръчка.

•             Ние не носим отговорност за закъснения и / или неуспех на доставка, ако не можем да получим достъп до адреса за доставка или при каквито и да е други обстоятелства извън нашия разумен контрол.

•             Няколко вида Стоки могат да се доставят с различен срок и в различна дата.

•             Всички пратки трябва да бъдат приети с подпис и потвърдени при доставката.

•             Ако няма никой на разположение, който да приеме доставката, то куриера ще опита отново, съгласно политиката на куриерската фирма.

Риск от щети и злоупотреба на собствеността

•             Ние поемаме риска от загуба или повреда на Стоките, докато те не ви бъдат доставени, тъй като рискът за Стоките ще Ви бъде предаден, когато те са доставени и приети. Стоките ще ви принадлежат само след извършване на плащането в пълен размер. Докато не получим пълно плащане, можем да Ви помолим да ни върнете Стоките по всяко време. Ако ни върнете Стоките по някаква причина, те ще станат наша собственост, както и рискът от щети.

Свързани продукти