Килим Редбрук цвят лешник 250/350 см

КОД НА ПРОДУКТА: 818016

Дизайнът е семпъл и елегантен, предлагайки актуална привлекателност. Килимът е направен чрез метода ръчнен тъфтинг от смесена новозеландска вълна съчетанa с вискоза, за да придаде на килима мек и богат външен вид.

4540.00 лв.
Може да се поръча в следните размери - 140/200, 170/240, 200/280, 250/350 см, кръгъл с диаметър - 150 и 200 см и по ваш избор на размера. Цена за индивидуален размер - 618.00 лв. на m2. Материал - 79% вълна, 21% вискоза. Ръчното тъкачество е по-нова техника, която е разработена, за да съчетае древния занаят на тъкачество със съвременни технологии. Начинът, по който става процесът е с помощта на пистолет за тъфтинг. Тъфтингът е процес, при който няколко стотин игли натискат стотици редици от туфи с прежда от памучни влакна върху основна подложка, на която има начертан на гърба си дизайн.

СРОКОВЕ ЗА ДОСТАВКА

•             При поръчка на Стоки до 12:00ч в делничен ден, Стоката се изпраща на следващия работен ден.

•             При поръчка на Стоки след 12:00ч в делничен ден, Стоката се изпраща след два работни дни.

•             Времето за доставка зависи от работния график на куриерската фирма – почивни дни и официални празници.

•             Сроковете за изпращане на Стоките са желателни. Ние запазваме правото си да изпратим Стоката до 3 дни от датата на поръчка.

•             Посочените срокове на доставка са приблизителни и не бива да се приемат буквално. Съжаляваме, че не могат да бъдат определени точни дата и време на доставка още при направа на вашата поръчка.

•             Ние не носим отговорност за закъснения и / или неуспех на доставка, ако не можем да получим достъп до адреса за доставка или при каквито и да е други обстоятелства извън нашия разумен контрол.

•             Няколко вида Стоки могат да се доставят с различен срок и в различна дата.

•             Всички пратки трябва да бъдат приети с подпис и потвърдени при доставката.

•             Ако няма никой на разположение, който да приеме доставката, то куриера ще опита отново, съгласно политиката на куриерската фирма.

Риск от щети и злоупотреба на собствеността

•             Ние поемаме риска от загуба или повреда на Стоките, докато те не ви бъдат доставени, тъй като рискът за Стоките ще Ви бъде предаден, когато те са доставени и приети. Стоките ще ви принадлежат само след извършване на плащането в пълен размер. Докато не получим пълно плащане, можем да Ви помолим да ни върнете Стоките по всяко време. Ако ни върнете Стоките по някаква причина, те ще станат наша собственост, както и рискът от щети.

Свързани продукти