Кръгъл килим Клийвърс цвят морски пръски Д200 см

КОД НА ПРОДУКТА: 809012

Този очарователен флорален дизайн е добавен за първи път към архива на Лора Ашли през 70-те години. Cleavers се отличава със силует на листа и форми на маргаритки с атрактивна текстура. Този красив флорален килим е ръчно тъкан. Освен в правоъгълна форма, този килим се предлага и в кръгла форма. Превърнете хола си в уютен център на дома. 

1910.00 лв.
Може да се поръча в следните размери - 140/200, 170/240, 200/280, 250/350 см, кръгъл с диаметър - 150 и 200 см и по ваш избор на размера. Цена за индивидуален размер - 750.00 лв. на m2. Материал - 100% вълна. Ръчното тъкачество е по-нова техника, която е разработена, за да съчетае древния занаят на тъкачество със съвременни технологии. Начинът, по който става процесът е с помощта на пистолет за тъфтинг. Тъфтингът е процес, при който няколко стотин игли натискат стотици редици от туфи с прежда от памучни влакна върху основна подложка, на която има начертан на гърба си дизайн.

СРОКОВЕ ЗА ДОСТАВКА

•             При поръчка на Стоки до 12:00ч в делничен ден, Стоката се изпраща на следващия работен ден.

•             При поръчка на Стоки след 12:00ч в делничен ден, Стоката се изпраща след два работни дни.

•             Времето за доставка зависи от работния график на куриерската фирма – почивни дни и официални празници.

•             Сроковете за изпращане на Стоките са желателни. Ние запазваме правото си да изпратим Стоката до 3 дни от датата на поръчка.

•             Посочените срокове на доставка са приблизителни и не бива да се приемат буквално. Съжаляваме, че не могат да бъдат определени точни дата и време на доставка още при направа на вашата поръчка.

•             Ние не носим отговорност за закъснения и / или неуспех на доставка, ако не можем да получим достъп до адреса за доставка или при каквито и да е други обстоятелства извън нашия разумен контрол.

•             Няколко вида Стоки могат да се доставят с различен срок и в различна дата.

•             Всички пратки трябва да бъдат приети с подпис и потвърдени при доставката.

•             Ако няма никой на разположение, който да приеме доставката, то куриера ще опита отново, съгласно политиката на куриерската фирма.

Риск от щети и злоупотреба на собствеността

•             Ние поемаме риска от загуба или повреда на Стоките, докато те не ви бъдат доставени, тъй като рискът за Стоките ще Ви бъде предаден, когато те са доставени и приети. Стоките ще ви принадлежат само след извършване на плащането в пълен размер. Докато не получим пълно плащане, можем да Ви помолим да ни върнете Стоките по всяко време. Ако ни върнете Стоките по някаква причина, те ще станат наша собственост, както и рискът от щети.

Свързани продукти