Завивка средно затопляща 240/220см 90% гъши пух от диви гъски

КОД НА ПРОДУКТА: 9548516

Джак Дулард е единствен по рода си и никой съперник не трябва да поставя под въпрос способностите му. По същият начин това одеяло не трябва да се смята за обикновено и изобщп не е, тъй като е направено от нещо толкова изящно, като Мускови със запълване на мощност 725 и мек памучен камбрик. Така че, ако искате да се насладите спокоен сън и мек и нежен допир, това е завивката за вас!

1480.00 лв.
Пълнеж от 90% гъши пух от диви гъски - Материал - 100% памучен камбрик - Хипоалергичен текстил - не задържа и не пропуска акари - Произведено в Дания - Пере се в перална машина на 60С и суши се в сушилня на средна температура за разбухване на пълнежа. Клас 1 STANDARD 100 by OEKO-TEX® - Без вредни вещества

СРОКОВЕ ЗА ДОСТАВКА

•             При поръчка на Стоки до 12:00ч в делничен ден, Стоката се изпраща на следващия работен ден.

•             При поръчка на Стоки след 12:00ч в делничен ден, Стоката се изпраща след два работни дни.

•             Времето за доставка зависи от работния график на куриерската фирма – почивни дни и официални празници.

•             Сроковете за изпращане на Стоките са желателни. Ние запазваме правото си да изпратим Стоката до 3 дни от датата на поръчка.

•             Посочените срокове на доставка са приблизителни и не бива да се приемат буквално. Съжаляваме, че не могат да бъдат определени точни дата и време на доставка още при направа на вашата поръчка.

•             Ние не носим отговорност за закъснения и / или неуспех на доставка, ако не можем да получим достъп до адреса за доставка или при каквито и да е други обстоятелства извън нашия разумен контрол.

•             Няколко вида Стоки могат да се доставят с различен срок и в различна дата.

•             Всички пратки трябва да бъдат приети с подпис и потвърдени при доставката.

•             Ако няма никой на разположение, който да приеме доставката, то куриера ще опита отново, съгласно политиката на куриерската фирма.

Риск от щети и злоупотреба на собствеността

•             Ние поемаме риска от загуба или повреда на Стоките, докато те не ви бъдат доставени, тъй като рискът за Стоките ще Ви бъде предаден, когато те са доставени и приети. Стоките ще ви принадлежат само след извършване на плащането в пълен размер. Докато не получим пълно плащане, можем да Ви помолим да ни върнете Стоките по всяко време. Ако ни върнете Стоките по някаква причина, те ще станат наша собственост, както и рискът от щети.

Свързани продукти