Комплект 3бр. ножове за сирена Джакис Бей Цвят Синьо - Бяло

КОД НА ПРОДУКТА: 173942

Този комплект ножове за сирена са важен елемент необходим за страхотно изкарване на свободното време. Получавате три различни ножа в красива подаръчна кутия с размери 19,5 на 16 см. Остриетата са изработени от неръждаема стомана и имат керамична дръжка. С тях можете да отрежете идеалното парче от любимото си сирене. По този начин се наслаждавате на чаша хубаво червено вино с вкусно парче мек камембер или изтънчен рокфор. За предпочитане, разбира се, в компанията на приятели или семейство.

66.00 лв. 46.20 лв.

-30% отстъпка

Вие спестявате: 19.8 лв.

Материал - неръждаема стомана и имат керамична дръжка, След употреба трябва да се мият на ръка. Не са подходящи за миене в съдомиялна машина.

СРОКОВЕ ЗА ДОСТАВКА

•             При поръчка на Стоки до 12:00ч в делничен ден, Стоката се изпраща на следващия работен ден.

•             При поръчка на Стоки след 12:00ч в делничен ден, Стоката се изпраща след два работни дни.

•             Времето за доставка зависи от работния график на куриерската фирма – почивни дни и официални празници.

•             Сроковете за изпращане на Стоките са желателни. Ние запазваме правото си да изпратим Стоката до 3 дни от датата на поръчка.

•             Посочените срокове на доставка са приблизителни и не бива да се приемат буквално. Съжаляваме, че не могат да бъдат определени точни дата и време на доставка още при направа на вашата поръчка.

•             Ние не носим отговорност за закъснения и / или неуспех на доставка, ако не можем да получим достъп до адреса за доставка или при каквито и да е други обстоятелства извън нашия разумен контрол.

•             Няколко вида Стоки могат да се доставят с различен срок и в различна дата.

•             Всички пратки трябва да бъдат приети с подпис и потвърдени при доставката.

•             Ако няма никой на разположение, който да приеме доставката, то куриера ще опита отново, съгласно политиката на куриерската фирма.

Риск от щети и злоупотреба на собствеността

•             Ние поемаме риска от загуба или повреда на Стоките, докато те не ви бъдат доставени, тъй като рискът за Стоките ще Ви бъде предаден, когато те са доставени и приети. Стоките ще ви принадлежат само след извършване на плащането в пълен размер. Докато не получим пълно плащане, можем да Ви помолим да ни върнете Стоките по всяко време. Ако ни върнете Стоките по някаква причина, те ще станат наша собственост, както и рискът от щети.

Свързани продукти