Възглавница Титан среднa с охлаждащ ефект, полиестерен пълнеж в антибактериална тъкан

КОД НА ПРОДУКТА: 9563311

Ако познавате усещането за въртене през нощта, поради висока телесна температура или топло време, ще оцените средно високата възглавница Титан 50/70. Създадена да дава топло усещане, което познавате, но и възможността да завъртите възглавницата и да се насладите на освежаващо хладна тъкан. Охлаждащите микрокапсули са поставени много близо до повърхността на плика, за създаване на незабавен охлаждащ ефект. Подходяща както за лятото, така и за зимата. Изберете охлаждащата страна на възглавницата за повишен комфорт при сън, ако ви е горещо. Ако не е нужно да се охлаждате през нощта, просто обърнете продукта и той ще действа като традиционна възглавница.

100% памучната тъкан на плика е хипоалергична - не задържа и не пропуска акари и домашен прах, осигурява абсолютно стерилна среда и дълготрайна свежест.

Произведена в Дания. Пере се в перална машина на 60С и суши се в сушилня на средна температура за разбухване на пълнежа. 

170.00 лв.
Възглавница Титан с охлаждащи микрокапсули от едната страна 50/70 - Пълнеж от полиестерни фибри - Хипоалергичен текстил - не задържа и не пропуска акари - Произведено в Дания - Пере се в перална машина на 60С и суши се в сушилня на средна температура за разбухване на пълнежа. Не използвайте омекотител. Не я почиствайте с прахусмокачка.

СРОКОВЕ ЗА ДОСТАВКА

•             При поръчка на Стоки до 12:00ч в делничен ден, Стоката се изпраща на следващия работен ден.

•             При поръчка на Стоки след 12:00ч в делничен ден, Стоката се изпраща след два работни дни.

•             Времето за доставка зависи от работния график на куриерската фирма – почивни дни и официални празници.

•             Сроковете за изпращане на Стоките са желателни. Ние запазваме правото си да изпратим Стоката до 3 дни от датата на поръчка.

•             Посочените срокове на доставка са приблизителни и не бива да се приемат буквално. Съжаляваме, че не могат да бъдат определени точни дата и време на доставка още при направа на вашата поръчка.

•             Ние не носим отговорност за закъснения и / или неуспех на доставка, ако не можем да получим достъп до адреса за доставка или при каквито и да е други обстоятелства извън нашия разумен контрол.

•             Няколко вида Стоки могат да се доставят с различен срок и в различна дата.

•             Всички пратки трябва да бъдат приети с подпис и потвърдени при доставката.

•             Ако няма никой на разположение, който да приеме доставката, то куриера ще опита отново, съгласно политиката на куриерската фирма.

Риск от щети и злоупотреба на собствеността

•             Ние поемаме риска от загуба или повреда на Стоките, докато те не ви бъдат доставени, тъй като рискът за Стоките ще Ви бъде предаден, когато те са доставени и приети. Стоките ще ви принадлежат само след извършване на плащането в пълен размер. Докато не получим пълно плащане, можем да Ви помолим да ни върнете Стоките по всяко време. Ако ни върнете Стоките по някаква причина, те ще станат наша собственост, както и рискът от щети.

Свързани продукти