Кафе маса цвят месинг Вероник В36 Ш75 Д75 см

КОД НА ПРОДУКТА: 3760093

Впечатляваща на външен вид маса за кафе Laura Ashley Veronique би украсила всеки интериор. Изработена от масивно дърво и метален лист, тя е изключително подвижна, може да я сложите, където искате без усилие. Предлага достатъчно дълбоко съхранение в три интелигентно оформени отделения. Външната му част е завършена в наситен цвят полиран месинг и е допълнена от три капака с ефект на тъмен кестен, които лесно се повдигат. Истинска масичка за кафе.

Размери: В36 х Ш 75 х Д 75 см.

Сглобяване: Напълно сглобенa - Не е необходимо сглобяване, разопаковайте и се наслаждавайте.

3190.00 лв.
Срок на доставка 1 месец след потвърдена от нас поръчка. Предлага се в 2 цвята - месинг и шампанско. Почистват се с мека кърпа за предпазване от надраскване, с неабразивни препарати за дърво. Сглобяване: Напълно сглобенa - Не е необходимо сглобяване, разопаковайте и се наслаждавайте.

СРОКОВЕ ЗА ДОСТАВКА

•             При поръчка на Стоки до 12:00ч в делничен ден, Стоката се изпраща на следващия работен ден.

•             При поръчка на Стоки след 12:00ч в делничен ден, Стоката се изпраща след два работни дни.

•             Времето за доставка зависи от работния график на куриерската фирма – почивни дни и официални празници.

•             Сроковете за изпращане на Стоките са желателни. Ние запазваме правото си да изпратим Стоката до 3 дни от датата на поръчка.

•             Посочените срокове на доставка са приблизителни и не бива да се приемат буквално. Съжаляваме, че не могат да бъдат определени точни дата и време на доставка още при направа на вашата поръчка.

•             Ние не носим отговорност за закъснения и / или неуспех на доставка, ако не можем да получим достъп до адреса за доставка или при каквито и да е други обстоятелства извън нашия разумен контрол.

•             Няколко вида Стоки могат да се доставят с различен срок и в различна дата.

•             Всички пратки трябва да бъдат приети с подпис и потвърдени при доставката.

•             Ако няма никой на разположение, който да приеме доставката, то куриера ще опита отново, съгласно политиката на куриерската фирма.

Риск от щети и злоупотреба на собствеността

•             Ние поемаме риска от загуба или повреда на Стоките, докато те не ви бъдат доставени, тъй като рискът за Стоките ще Ви бъде предаден, когато те са доставени и приети. Стоките ще ви принадлежат само след извършване на плащането в пълен размер. Докато не получим пълно плащане, можем да Ви помолим да ни върнете Стоките по всяко време. Ако ни върнете Стоките по някаква причина, те ще станат наша собственост, както и рискът от щети.

Свързани продукти