Тапицирана пейка Монтпелие цвят орех В47 Ш120 Д45 cm

КОД НА ПРОДУКТА: 3760064

Вдъхновена от елегантния френски стил, тапицираната пейка Laura Ashley Montpellier е полезно допълнение към всяки интериор. Тази красива пейка от масивно дърво се предлага в покритие от състарен орех и включва детайли в класически стил, като е с извити крака (в стил cabri и ръчно издълбани детайли. Може да се похвали с дълбоко закопчан тапициран плот от пяна в обикновена тъкан в неутрален цвят, който перфектно допълва рамката му.

2100.00 лв.
Срок на доставка 1 месец след потвърдена от нас поръчка. Изработенa от масивна дървесина. Почиства се с мека кърпа за предпазване от надраскване, с неабразивни препарати за дърво. Изисква периодична подръжка с натурални масла, за да поддържане естествената красота на естествената дървесина.

СРОКОВЕ ЗА ДОСТАВКА

•             При поръчка на Стоки до 12:00ч в делничен ден, Стоката се изпраща на следващия работен ден.

•             При поръчка на Стоки след 12:00ч в делничен ден, Стоката се изпраща след два работни дни.

•             Времето за доставка зависи от работния график на куриерската фирма – почивни дни и официални празници.

•             Сроковете за изпращане на Стоките са желателни. Ние запазваме правото си да изпратим Стоката до 3 дни от датата на поръчка.

•             Посочените срокове на доставка са приблизителни и не бива да се приемат буквално. Съжаляваме, че не могат да бъдат определени точни дата и време на доставка още при направа на вашата поръчка.

•             Ние не носим отговорност за закъснения и / или неуспех на доставка, ако не можем да получим достъп до адреса за доставка или при каквито и да е други обстоятелства извън нашия разумен контрол.

•             Няколко вида Стоки могат да се доставят с различен срок и в различна дата.

•             Всички пратки трябва да бъдат приети с подпис и потвърдени при доставката.

•             Ако няма никой на разположение, който да приеме доставката, то куриера ще опита отново, съгласно политиката на куриерската фирма.

Риск от щети и злоупотреба на собствеността

•             Ние поемаме риска от загуба или повреда на Стоките, докато те не ви бъдат доставени, тъй като рискът за Стоките ще Ви бъде предаден, когато те са доставени и приети. Стоките ще ви принадлежат само след извършване на плащането в пълен размер. Докато не получим пълно плащане, можем да Ви помолим да ни върнете Стоките по всяко време. Ако ни върнете Стоките по някаква причина, те ще станат наша собственост, както и рискът от щети.

Свързани продукти