Триетажен поднос Елведен В34,5 Ш24,5 Д24,5 СМ

КОД НА ПРОДУКТА: 18309

Лора Ашли триетажна поставка за десерти е фин порцелан, с височина от 34,5 см, предлага се в красиви подаръчни кутии. Създайте зашеметяваща чаена колекция с тази порцеланова колекция Елведен.  С ретро щампи на цветя, тази поставка за торта е чудесен подарък или може да се изкушите да я запазите за себе си! Изработена с прецизно внимание към детайла, стойката разполага с дръжка в златист цвят. Тя ще се превърне в истински централен елемент на вашата маса и е проектирана да се съчетае и с другите артикули от колекцията. 
С височина 34,5, широчина 24,5 и дълбочина 24,5 см. 
Почистване само на ръка. 
90% порцелан и 10 % метал.

180.00 лв.
С височина 34,5, широчина 24,5 и дълбочина 24,5 см. Почистване само на ръка. 90% порцелан и 10 % метал.

СРОКОВЕ ЗА ДОСТАВКА

•             При поръчка на Стоки до 12:00ч в делничен ден, Стоката се изпраща на следващия работен ден.

•             При поръчка на Стоки след 12:00ч в делничен ден, Стоката се изпраща след два работни дни.

•             Времето за доставка зависи от работния график на куриерската фирма – почивни дни и официални празници.

•             Сроковете за изпращане на Стоките са желателни. Ние запазваме правото си да изпратим Стоката до 3 дни от датата на поръчка.

•             Посочените срокове на доставка са приблизителни и не бива да се приемат буквално. Съжаляваме, че не могат да бъдат определени точни дата и време на доставка още при направа на вашата поръчка.

•             Ние не носим отговорност за закъснения и / или неуспех на доставка, ако не можем да получим достъп до адреса за доставка или при каквито и да е други обстоятелства извън нашия разумен контрол.

•             Няколко вида Стоки могат да се доставят с различен срок и в различна дата.

•             Всички пратки трябва да бъдат приети с подпис и потвърдени при доставката.

•             Ако няма никой на разположение, който да приеме доставката, то куриера ще опита отново, съгласно политиката на куриерската фирма.

Риск от щети и злоупотреба на собствеността

•             Ние поемаме риска от загуба или повреда на Стоките, докато те не ви бъдат доставени, тъй като рискът за Стоките ще Ви бъде предаден, когато те са доставени и приети. Стоките ще ви принадлежат само след извършване на плащането в пълен размер. Докато не получим пълно плащане, можем да Ви помолим да ни върнете Стоките по всяко време. Ако ни върнете Стоките по някаква причина, те ще станат наша собственост, както и рискът от щети.

Свързани продукти