Спален комплект Роузмур цвят салвия 200тс плик 137/200 см с една калъфка

КОД НА ПРОДУКТА: 3155243

Спалното бельо Роузмур се отличава с поразителен флорален принт, вдъхновен от архивите с ръчно рисуваните произведения на Лора Ашли. Отпечатан върху памучен сатен с перкал 200 нишки в красива и харизматична цветова палитра от светъл градински чай, корал и топла охра. Дизайнът на Роузмур включва традиционни британски цветя и плодове, включително елегантни рози, ягоди и цветове на бъз, придаващи възхитителен класически чар. Завършен с класически райе на обратната страна и стилен детайл по канта.

Комплектът е съставен от спален плик и една калъфка за възглавница.

Препоръчваме ви да съчетаете с долен чаршаф с ластик от Лора Ашли според размера на матрака ви, или с чаршаф без ластик за универсално решение.

280.00 лв. 238.00 лв.

-15% отстъпка

Вие спестявате: 42 лв.

Материал - 100% памук с 200 нишки TC, може да се пере в пералня при 40С

СРОКОВЕ ЗА ДОСТАВКА

•             При поръчка на Стоки до 12:00ч в делничен ден, Стоката се изпраща на следващия работен ден.

•             При поръчка на Стоки след 12:00ч в делничен ден, Стоката се изпраща след два работни дни.

•             Времето за доставка зависи от работния график на куриерската фирма – почивни дни и официални празници.

•             Сроковете за изпращане на Стоките са желателни. Ние запазваме правото си да изпратим Стоката до 3 дни от датата на поръчка.

•             Посочените срокове на доставка са приблизителни и не бива да се приемат буквално. Съжаляваме, че не могат да бъдат определени точни дата и време на доставка още при направа на вашата поръчка.

•             Ние не носим отговорност за закъснения и / или неуспех на доставка, ако не можем да получим достъп до адреса за доставка или при каквито и да е други обстоятелства извън нашия разумен контрол.

•             Няколко вида Стоки могат да се доставят с различен срок и в различна дата.

•             Всички пратки трябва да бъдат приети с подпис и потвърдени при доставката.

•             Ако няма никой на разположение, който да приеме доставката, то куриера ще опита отново, съгласно политиката на куриерската фирма.

Риск от щети и злоупотреба на собствеността

•             Ние поемаме риска от загуба или повреда на Стоките, докато те не ви бъдат доставени, тъй като рискът за Стоките ще Ви бъде предаден, когато те са доставени и приети. Стоките ще ви принадлежат само след извършване на плащането в пълен размер. Докато не получим пълно плащане, можем да Ви помолим да ни върнете Стоките по всяко време. Ако ни върнете Стоките по някаква причина, те ще станат наша собственост, както и рискът от щети.

Свързани продукти