кърпа за ръце Лукс цвят патешко яйце 50/90см

КОД НА ПРОДУКТА: 3142588

Добавете лукс, мекота и финни цветове във вашата баня с пухкавите, изработени от високо абсорбиращ памук кърпи на Лора Ашли с избродирано лого и нежен декоративен кант. За още по-голяма пухкавост сушете в сушилня.

64.00 лв.
Луксозните кърпи Лора Ашли са произведени по технологията „без усукване„ (zero twist) Технологията се прилага за висококачествени памучни влакна, които се държат заедно със специална опаковъчна нишка, което им позволява да бъдат изтъкани, без да се пречупят или усучат. Тази опаковъчна нишка се отстранява след тъкането, оставяйки памучната нишка в нейното естествено меко, плътно състояние и резултатът е повече мекота и попиваемост. За запазване на тези качества е от съществено значение прането и поддръжката. - Изперете преди употреба - Перете отделно от други дрехи за да няма прехвърляна на бактерии - Не използвайте омекотител. Омекотителя намалява попиваемостта. - Сушете в сушилня за повече мекота и обем. Преди да поставите в сушилнята изтупайте кърпата за да поемат влакната свеж въздух. Не пресушавайте, това компрометира устойчивостта на влакната - Не гладете кърпите с ютия – това намалява тяхната попиваемост - За да съхраните обема, сгъвайте внимателно и поставяйте кърпите без притискане. Материалът на кърпата е 100% памук, машинно пране при 40 градуса.

СРОКОВЕ ЗА ДОСТАВКА

•             При поръчка на Стоки до 12:00ч в делничен ден, Стоката се изпраща на следващия работен ден.

•             При поръчка на Стоки след 12:00ч в делничен ден, Стоката се изпраща след два работни дни.

•             Времето за доставка зависи от работния график на куриерската фирма – почивни дни и официални празници.

•             Сроковете за изпращане на Стоките са желателни. Ние запазваме правото си да изпратим Стоката до 3 дни от датата на поръчка.

•             Посочените срокове на доставка са приблизителни и не бива да се приемат буквално. Съжаляваме, че не могат да бъдат определени точни дата и време на доставка още при направа на вашата поръчка.

•             Ние не носим отговорност за закъснения и / или неуспех на доставка, ако не можем да получим достъп до адреса за доставка или при каквито и да е други обстоятелства извън нашия разумен контрол.

•             Няколко вида Стоки могат да се доставят с различен срок и в различна дата.

•             Всички пратки трябва да бъдат приети с подпис и потвърдени при доставката.

•             Ако няма никой на разположение, който да приеме доставката, то куриера ще опита отново, съгласно политиката на куриерската фирма.

Риск от щети и злоупотреба на собствеността

•             Ние поемаме риска от загуба или повреда на Стоките, докато те не ви бъдат доставени, тъй като рискът за Стоките ще Ви бъде предаден, когато те са доставени и приети. Стоките ще ви принадлежат само след извършване на плащането в пълен размер. Докато не получим пълно плащане, можем да Ви помолим да ни върнете Стоките по всяко време. Ако ни върнете Стоките по някаква причина, те ще станат наша собственост, както и рискът от щети.

Свързани продукти