широк скрин Еленор 3 чекмеджета плот дъб цвят светло френско сиво или въглен H86 W90 D45

КОД НА ПРОДУКТА: 3741765

Внесете стил и функционалност във вашия дом чрез серията ни Еленор.Показва смели линии и изваяни детайли, Eleanor е направена от масивна бреза и модерни материали.​ Дръжките са с античен ефект. Мебелите от серия Елеонор се предлагат в 2 цвята - светло френско сиво или въглен.  Ръчното нанасяне на финиша предполага малки вариации в цветовете и наситеността и не е дефект, а характеристика на мебелта. Съчетайте с останалите мебели от серията Елеонор.

3490.00 лв.
Срок на доставка 1 месец след потвърдена от нас поръчка. Предлага се в два цвята - въглен и бледо френско сиво. Изработени от 60% MDF, 30% масивна бреза и 10% фурнир дъб. Почистват се с мека кърпа за предпазване от надраскване, с неабразивни препарати за дърво.

СРОКОВЕ ЗА ДОСТАВКА

•             При поръчка на Стоки до 12:00ч в делничен ден, Стоката се изпраща на следващия работен ден.

•             При поръчка на Стоки след 12:00ч в делничен ден, Стоката се изпраща след два работни дни.

•             Времето за доставка зависи от работния график на куриерската фирма – почивни дни и официални празници.

•             Сроковете за изпращане на Стоките са желателни. Ние запазваме правото си да изпратим Стоката до 3 дни от датата на поръчка.

•             Посочените срокове на доставка са приблизителни и не бива да се приемат буквално. Съжаляваме, че не могат да бъдат определени точни дата и време на доставка още при направа на вашата поръчка.

•             Ние не носим отговорност за закъснения и / или неуспех на доставка, ако не можем да получим достъп до адреса за доставка или при каквито и да е други обстоятелства извън нашия разумен контрол.

•             Няколко вида Стоки могат да се доставят с различен срок и в различна дата.

•             Всички пратки трябва да бъдат приети с подпис и потвърдени при доставката.

•             Ако няма никой на разположение, който да приеме доставката, то куриера ще опита отново, съгласно политиката на куриерската фирма.

Риск от щети и злоупотреба на собствеността

•             Ние поемаме риска от загуба или повреда на Стоките, докато те не ви бъдат доставени, тъй като рискът за Стоките ще Ви бъде предаден, когато те са доставени и приети. Стоките ще ви принадлежат само след извършване на плащането в пълен размер. Докато не получим пълно плащане, можем да Ви помолим да ни върнете Стоките по всяко време. Ако ни върнете Стоките по някаква причина, те ще станат наша собственост, както и рискът от щети.

Свързани продукти