ИДЕИ ЗА СПАЛНЯТА, В КОИТО ДА СЕ ВЛЮБИШ

Да разгледаме нашите винаги прекрасни Laura Ashley спални

Независимо дали ще искате скоро да промените вашата спалня, да реализирате някоя свежа нова идея, или само да си запазите вдъхновение за бъдещето, нашите легендарни Лора Ашли спални могат да грабнат всеки, независимо от вкус и възраст. Специално подбирани снимки от настоящи и минали каталози ще ви дадат идеи, в които да се влюбите.

 

 

Приятни нежни нюанси

Някои от най-предпочитаните спални на Лора Ашли за тези, които са обагрени в светлите нюанси на розово, бяло и лила. Тези цветове създават свежо, въздушно усещане, оптически увеличават обема на пространството и създават атмосфера на простор. Освен всичко друго, тези цветове са и умно решение, защото дават възможност за добавяне на цветове и декорация с последствие.

 

Синьо лято

Внесете живот в монотонните бели спални като добавите небесни сини нюанси. Това е брилянтен начин да запазите топлите слънчеви дни през цялата година. И ако синята стена ви идва в повече, добавете нюанса в аксесоарите – декоративни възглавници, одяла, килими, завеси, картини, и дори мебели!

Усещането за чистота и свежест допълва перфектно светлината която носи нежно синият цвят. Той е достатъчно жизнен и все пак не твърде натрапчив. И със сигурност много подходящ за спалня…

 

 

Спалня в кънтри стил

Вдъхновението на Английската провинция с нейните силни и контрастни цветове и аристократични традиции винаги ни е държало много близко до природата. Ярко червено, тъмно зелено, шотландско каре и контрастни принтове – неудържимо е да ви се прииска да си направите райско кътче за спане! Когато създавате вашето сладко местенце за сън в този стил,  изберете един основен цвят или принт с който да започнете. Непременно мултиплицирайте принтовете в различни елементи – завеси, тапет, спално бельо….Не се страхувайте да комбинирате всички цветове от принта, както и да добавяте различни принтове, стига да оставате в първоначалната цветова схема. Така ще имате богат, наситен и притегателен интериор през цялата година.

 

Сподели тази статия