КИЛИМИТЕ – ЛЕСЕН ИЗБОР В 3 СТЪПКИ

Лесно е да си Изберете килим от нашата фантастична колекция

Килимът е един от най-подценяваните аксесоари в дома. Рядко хората си дават сметка за точното въздействие на това малко парче материал, поставено на пода, което може тотално да промени въздействието на всяка стая. Ето затова решихме, че е много важно да ви напълним очите с красота и да ви покажем как лесно, в 3 стъпки да изберете своя килим, който може да затопли атмосферата в стаята, да подчертае красотата на мебелите, да внесе характер и цвят в пространството и още, и още...

 

  1. Изберете Стил

Ако не знаете как да започнете – просто разгледайте нашата колекция и решете какъв килим искате – по - плътен и мек, фабрично изтъкан, тъничък и лек

 

 

Ако искате по-модерен стил – разгледайте тези, които са с по – спокоен и изчистен дизайн, без силни цветове или борд.

 

 

Ако търсите по-традиционен килим, потърсете такъв с борд, силни цветове, с рисунък.

 

 

  1. Материал

Следващият въпрос е – от какъв материал искате да е килима. Тук следва да обърнете специално внимание на практичността. Килимът трябва да е с дебелина, позволяваща да се отварят врати над него – входната врата на помещението, врати на мебели и др. По-пухкавите килими са по-удобни за ползване и игра на деца. По-пъстрите килими повече „носят“ на петна и прах.

 

 

Ако смятате да инвестирате в по-специален килим, търсете такъв, изработен на ръка. Той със сигурност ще запази качествата си по-дълго време и ще понесе повече от игрите на децата и домашните любимци.

 

 

  1. Размер

Не на последно място, очевидно трябва да се обърне внимание на размера. Дали ви искате килим, който да покрива пода или определено пространство? Или ви трябва такъв, който да е предимно за декорация и уют? Във всички случаи трябва да се внимава килимът да не е твърде малък или пък да задръства стаята. Добре е да знаете, че по-големият килим дава по-добра изолация на пода, особено през зимата.

 

 

Следвайте тези 3 стъпки, или се доверете на съветите на нашите професионални и отзивчиви консултанти и със сигурност ще имате прекрасен и подходящ килим от нашата фантастична колекция.

Сподели тази статия