ГОРЕЩО! ИНТЕРИОРНИТЕ ТРЕНДОВЕ НА 2019

Внимание! Най-успешните интериорни хитове на 2019 вече са ясни! Прегърнете свежото морско синьо и пикантни лимонови оттенъци! Независимо дали планирате цялостни промени или просто търсите нови аксесоари за освежаване на дома, вече имате новите колекции на 2019 с по нещо за всеки.

Смело с пастелните тонове!

Нищо не освежава дома повече от игривите пастелни цветове. Пригответе се да експериментирате с нежни, но цветни нюанси, които привличат погледа дори и в най-отдалечения ъгъл. Независимо дали избирате тапет, дамаска за столове или цветна декорация, жизнените тонове са в центъра на вниманието.

Оживете мебелите

Тапицираните мебели са в центъра на новите тенденции. Претапицирайте в цветовете на свежа зелена трева, цвят на лавандула или слънчево жълто! Комбинацията на мебели в цветовете на дъгата са най-търсените тази година.  Брилянтен начин да поканите лятото у дома!

Пикантни лимонени нюанси

Не се страхувайте да се заиграете с пикантните жълто-зелени лимонени тонове тази година. Един тапет или завеса мощно ще доведе лятото в дома. Ако не сте достатъчно смели – вземете само аксесоари с вкусни лимони. Доказано е, че цветът на жълт лимон повдига настроението, засилва чувството на щастие и задоволство. Защо да не започнете от днес?

Защото, ако животът ви поднася лимони …. Декорирайте дома си с тях!

Морско синьо

Друга брилянтна интериорна идея са свежите нюанси на морското синьо. Вдъхновението от лятното синьо небе се пренася в белите стаи в комбинация с тъмното морско синьо и наситена зеленина в каре, райе и красиви аксесоари.   

Едно пространство – различни функции

Откритите общи пространства са в сърцето на интериорните тенденции на 2019 година. Място за готвене, хранене, почивка и игри – всичко в едно, за цялото семейство, за събиране с приятели – това е едно от основните интериорни изисквания и предизвикателства на 2019. Ако планирате промени в дома си – защо не помислите върху отваряне на пространствата и събиране в едно на ежедневието си?

Сподели тази статия