ИСТОРИЯТА НА ЕДИН ДИЗАЙН: ОРЛОВИ НОКТИ

Изключително красивият дизайн на този храст заслужава вниманието ни, както и любопитството – от къде идва идеята за дизайнерско превъплъщения на ароматният му цвят.

Вече занем, че много от най-успешните и обичани съвременни дизайни на компанията имат своето вдъхновение от огромната лична колекция на Лора Ашли от тъкани, събирани  с колекционерска страст през целият и живот и всичките и пътувания.

Огромен късмет е, че имаме достъп до тези архиви и екипът дизаинери работи неуморно за да им вдъхне нов живот. За дизайнът Орлови нокти със сигурност може да се каже – пролетта идва в дома ви с упойващ аромат.

Архивът ни разказва

Дизайнът на Орловите нокти е намерен на парче  чудесен античен тапет, който е датиран като оргинал от 1912 г. През 1995 г. дизайнът е прерисуван и визуализиран в традиционните деликатни оранжево-кафияви тонове и рисунката архивирана в колекцията ‚‘Вдъхновения“.

Този очарователен дизайн в годините бива обновяван в различи цветови комбинации и без съмнение никога не губи своята актуалност.

Нежните полутонове на Орловите нокти позволявате комбинативност на дизайнерските елементи. Независимо дали е основна тема на пространството, или шикозно допълнение, като декоративна възглавница, елементът не надделява и затова допълва много други цветове.

Като алтернатива на по-цветните интериори, Орловите нокти в сребърни или неутрални тонове са нежно допълнение към по-изчистени и спокойни решения.

Сподели тази статия